Pages

Friday, March 12, 2010

Pengalaman Yang 'Kenaling Weh'!

Assalamualaikum...
          Dah 2 malam aku x leh tido.. study pon x masuk.. tp xpe sbb esok last exam; Agama Islam.. xdela susah sgt.. keh3

Td aku cuba siapkan essay BI.. alhamdulillah siap jgk.. teacher nak esok.. esok? dah lebih kul 12 jd teacher nak hari ni la.. hu3.. dah siap essay tu aku nak bace nota PAI@PIS, ngntok plak.. nk tido, xleh tido.. aku kuar la.. tgk tv kjp pastu aku gerodek² pc..

Suddenly! hu3 aku ternampak Windows 7 pc aku nie dah x jinin.. aku musykil jgk.. hu3

Sejurus selepas itu, aku pon Google.. pastu aku try la check Windows Hupdate.. tibe² desktop aku jd gelap gelita..


Aku tnyela abg aku knp..die soal siasat jap : P aku dah tau knp jd cmtu.. korang leh tgk kat blog nie.. 
[tekan sini]
Abg aku suruh download RemoveWAT..aku Google la..x jumpe²..hu3.. pastu die bg link..
[tekan sini]
Aku pon download la.. aku run application tu..tibe² die memproses mende ntah..hu3.. dalam hati aku; mintak² la menjadi.. hu3.. then aku reboot atau lebih manje dipanggil restart.. lepas restart tu semua bende yg ckp x jinin tu ilang..dah xde..hebat²..cmne la dorang buat ek..hurrmm
Aku terkezut la cmne license key ley xde..bile aku check hupdate, boleh update lak tu..hahah..batak btol T___T sekarang aku pakai Windows baru..Windows 7 Tarak No Lesen..agak bangga jgk..huhuhu

Sekian..

7 comments:

  1. hhahaha..bgs..win 7 xde key,bru mantop..hahahaa

    ReplyDelete
  2. hahaha...akk pun kena camtu gak lepas guna removeWAT tu...terus hilang dia nye key...aaa...lantak laaa..jnj leh guna

    ReplyDelete
  3. to ein, apiih ; hahaha..betul2..tp gune W7 yg xde key nie rase power plak..hahaha

    ReplyDelete
  4. thanks..
    info ni sgt membantu..
    hehe..

    ReplyDelete