Pages

Wednesday, July 7, 2010

Tekaan Game Uruguay vs Netherlands

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :)

Seperti yang sedia maklum kepada semua peminat bola dan peminat tonton bola macam aku ni, awal pagi esok pukul 2.30 ade game Semi-Final antara Uruguay vs Netherlands..aku agak sedih sebab game Semi-Final dengan Final semua pukul 2.30 pastu time hari sekolah plak tu..cmne nak tengok? Tengok karang kat sekolah mengantok je..jadi aku ambil keputusan untuk tidak menonton #worldcup..mungkin aku tonton Final je kot..tengok keadaan dulu..

Tentang perlawanan awal pagi esok, aku x tengok sebab esok sekolah..petang tadi pon x tido..balik kelas tambahan pukul 4 pastu pergi main bola pukul 5.15..nak maintainkan badan..ho3

Selalunya ramai yang teka sape menang, berapa kosong..jadi aku ambil kaedah lain untuk teka game Uruguay vs Netherlands..orang selalu teka guna akal fikiran je..ni idea aku dapat time kepala aku serabut bercampur nak tgk #worldcup..aku memang pilih Netherlands akan menang..tapi beum pasti..kita tengok dulu baru la cakap besar..ha3

Aku nak buat presentation (chewah) tentang idea aku ni..harap korang enjoy :)


Ni adalah game PES2010..aku hanya spectator..computer yang main..aku tukang printscreen je..hu3










Match start!




Gol pertama Netherlands













Half-Time
Netherlands dah mendahului 1 gol..ni bukan aku buat..computer yang buat..tanye computer..hu3

Second-Half


Peluang Paraguay tapi kena tiang..














Ni dia..gol ke 2 Netherlands..gol cantik



































Full-Time
Uruguay 0 - 2 Netherlands




Kesimpulannya, ni bukan aku yang buat..computer yang buat sendiri..jadi jgn marah aku..hu3 T__T
Mintak maaf la sebab terlalu banyak gambar..lupe plak boleh save video..lain kali aku try upload video plak..


Sekian, terima kasih
Thanks for reading
Assalamualaikum :)

9 comments:

  1. haha.
    camni pn boleh eh dik...
    xmau netherlands menang..
    biar uruguay menang.
    haha.

    ReplyDelete
  2. [annadzirah]
    tu x tau la..esok je tengok result..ni main teka je..ha3

    ReplyDelete
  3. aku harap betul la tekaan ko .aku nk netherland mng .hohho .

    ReplyDelete
  4. Haha, jangkaan ko memang agak betul, Belanda menang, tp 3-2 :P

    ReplyDelete
  5. byk nya gambarr.. tenet pown berat je nk tunjuk kan sume gambar2 tu.. ha3 betol2 belanda menang tapi 3-2 game sgt besh awl pg td dengan uruguay.. ho3

    ReplyDelete
  6. I pay a quick visit day-to-day a few blogs and information sites to
    read articles, but this website presents feature
    based articles.

    Here is my page: wellcoaches wellness coach certification

    ReplyDelete
  7. Continuing from first part of this article, I have just started
    to question CEO of company named Morpheous and got the first answer.

    At high level 3D which is under construction it gives better support for OBJ and MD5 model loaders,
    key-frame and skeletal animation, orthographic and perspective view of camera.
    By using the Android program, the mobile apps developers have ability
    to make user friendly mobile applications quickly as well as
    quickly.

    Have a look at my web blog: hack tool

    ReplyDelete
  8. I every time emailed this web site post page to all my associates,
    because if like to read it next my friends
    will too.

    Also visit my web site - web sites

    ReplyDelete