Pages

Friday, March 25, 2011

Hari Yang Di Tunggu2; Ambil Result SPM!

Hello :D


Kepada Graphic Designer & yang terer2 pakai Photoshop ke, korang tak join contest Firefox 4? Klik pada gambar.

Hari ini malam 22 Mac 2011. Dimana Firefox 4 sudah muncul. Ada yang ragu2 sebab banyak addon yang belum compatible. Kat Facebook ramai yang tak senang duduk nak tunggu 23 Mac 2011 sebab nak pergi sekolah ambil keputusan SPM. Ada yang gementar. Ada yang relax. Bagi aku. Aku nak relax tapi masih gementar. Kat Twitter, ramai juga yang memberi semangat, macam2. Siapa yang tak gementar? Budak poyo je yang tak gementar. Ha3!

Pukul 10:00 pagi aku pergi sekolah.

Ketar2 lutut aku keluar rumah. Bawak je la moto kesayangan aku. Sampai2 aku dgn kawan aku je. Dua orang je. Ha3! Lepak2 tempat cikgu yang mulut pot pet pot pet best jugak. Ada sorang geng tu jugak tapi cuti bersalin. Dia cikgu Math aku yang paling best! Tak dapat nak raikan dengan dia.


Aku sorang je baju melayu. Ha3! Saya tak hensem.


4 orang terbaik. Laki tu 10A+/- dgn perempuan yang dikepit dua orang perempuan tu 10A+/- jugak. Yang dua orang lagi tu lupa la. Dalam 9A atau 8A atau 7A.

Saya segan nak cakap result saya. Hu3. Saya dapat 1A 4A- 1B 1C+ 3C :)
Terima kasih kepada yang mendoakan saya :)

Tahniah kepada yang berjaya & tahniah kepada yang kurang berjaya & jangan putus asa. Percaya kepada takdir. Semuanya adalah ketentuanNya. Masih jauh lagi perjalanan kita semua :)


In memory :)

Semoga Allah mudahkan urusan dunia & akhirat kita. Kamu semua ada di dalam doa ku.

Sekian :)

2 comments: