Pages

Thursday, April 21, 2011

Ubuntu 11.04 Will Be Released On 28th April!

Hello :D

Berita gembira kepada pengguna Ubuntu. Hari ni aku bukak website Ubuntu, dah nampak Ubuntu 11.04 akan dikeluarkan pada 28 April ini. Ada lagi 7 hari. Seminggu lagi.


Ubuntu sekarang dah keluarkan Beta 2. Kalau dah tak tahan download la. Kalau boleh sabar lagi 7 hari je. Haha!

Aku suka Ubuntu sebab kalau guna internet memang rasa ringan. Syok je pakai web Twitter. Kalau guna Windows, agak berat. Mungkin sebab grafik Ubuntu lebih ringan. Sebab tu aku suka guna Ubuntu. Aku pakai guna pendrive. Nak install wubi tak boleh sebab bukan komputer aku ni. Kalau aku ada lappy ke boleh la nanti. Haha!

Apa2 pon, jom tengok review Ubuntu 11.04 Beta 2 :)


Jangan lupa download Ubuntu 11.04! :D

Thanks for reading :)

3 comments: