Pages

Friday, June 15, 2012

Internet Download Manager 6.11 Build 8 Final (Terakhir Lepas Ni Tak Ada Dah)

Hahahahaha!


Nak update sikit je. Sebab ada mood. Hahaha! Bongok.

Laptop Asus K43U aku rosak hantar kedai repair pakai warranty dia ganti keyboard dengan hard disk. Kena bayar pulak RM40 sebab dia ambil servis dia format dengan check. Sape suruh kau format ke check ke dah memang rosak haha gurau.
Asus sangat best sebab tauke tu cakap lepas ni rosak lagi warranty boleh pakai lagi sampai expired. Setahu aku kalau dah guna warranty dah lebur dah tapi Asus tak tak tahu la laptop lain macam mana.

Bila dah ada laptop baru la update software. Nak inform pasal latest IDMan yang popular ni orang tak mampu nak beli dan tak nak beli. Haha! IDMan ni best boleh download video mana2 je website yang ada video tanpa menggunakan software lain dan meng-sangat-laju-kan download anda!

This is man!


1. Install IDMan yang latest ada nanti aku bagi tak pon boleh download sendiri.
Dah siap download lepas tu open Patch.exe
Pastikan IDMan tidak running!


2. Klik patch lepas tu cari mana IDMan yang dah di install dan klik open.
Selalunya berada di C:\Program Files\Internet Download Manager


3. Masukkan First Name


4. Masukkan Last Name


5. Dah siap. Lepas tu exit shinigami tu.
Nak check jadi ke tak bukak Internet Download Manager > Help > About IDM

Dah jadi Mat Sentul punya

Password : papanselaju

Kalau nak main tukar nama boleh tapi kena install balik lepas tu patch balik. Kejap je.
Nanti bila ada update, update je jangan takut detect fake ke tak. Kalau detect fake, patch balik tak pon install balik yang lama tak pon cari patch lain. Haha.

Selamat mencuba dan mendownload sampai lebam :)

2 comments:

  1. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year
    old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put
    the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab
    inside and it pinched her ear. She never wants to go
    back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!


    my page center for anxiety and depression treatment of houston

    ReplyDelete