Pages

Wednesday, April 28, 2010

Tomorrow? Aaaarrrrggghhhh!!!

Assalamualaikum...


Sekarang nie dah xde idea nak update blog..hahaha..lgpon sibuk ngn homework yg menambun bnyknye..huhu..x la bnyk sgt..homework sejarah x siap²..time aku buat nota, mule la tgn nie ngade² lenguh..tulisan pon jd tulisan x cantik..huhu..stdy pon x sempat..kepala dah runsing mcm² fikir..adey

Berkaitan dgn tajuk, 'Tomorrow?'..esok aku ade oral speaking (betul ke aku eja oral tu? kalau salah tolong bgtau..huhu) Oral speaking untuk subject English..aku tibe² termasuk ngn geng pompuan..aiya..lantaklah..wat muke x segan je..huhu..mlm nie baru aku nak hafal dialog tu..


(click untuk nampak lebih besar)

Aku ambik watak Ali..
Cmne la esok agaknye..depan kelas..nervous..huhuhu..kot² tetibe terlupe dialog..hancus..haha..mintak² dapat markah yg memuaskan..doa²kan aku ye..harap² xde pape yg buruk berlaku esok ^__^
K lah..xde idea nak taip ape..huhu..bye² ^___^

Thanks for reading...
Assalamualaikum...

6 comments:

  1. [apiih]
    gapo dio oral skipping??huhu

    ReplyDelete
  2. owh..nie kira nak tengok cara ko sebut perkataan la ek?hihi..macam-macam bunyi nanti kuar..haha

    ReplyDelete
  3. [Legasi Piston Pecah]
    bunyi xpe lagi..tang² kat depan kelas tu terlupe dialog mampus..huhu T____T

    ReplyDelete