Pages

Friday, July 9, 2010

Hari Yang Penat, Sedih, Marah, Kelam Kabut.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :(

Entri ni mood sedih..hahaha
Start hari ni aku pergi rombongan ke Kedah dan Penang..pukul 5 baru kumpul kat sekolah..barang pon baru sikit je packing..beg penuh baju dengan seluar..aku gulung² pastu sumbat..hahaha..aku bawak sterika sebab nak pergi Universiti ape ntah kena pakai uniform sekolah..berat beg..kerja sekolah pon aku bawak sebab banyak sangat..mintak² dapat siapkan kat sana..

Balik solat Jumaat td, aku keluar masjid aku tgk tempat aku letak selipar aku..aku tenung lama jgk..berdiri je..orang lain tengok aku..mane selipar aku ni?!! Selipar 'Japan' je..RM10..kenapa la nak curi jgk?! Tapi aku masih bertenang..control cute..kah3
Ade sorang pak cik ni selipar die hilang jugak..die x perasan aku pon hilang selipar..yang pak cik ni ok la lagi..orang yang curi tu die ganti selipar same pattern tapi dah koyak rabak..hahaha..ok la tu ade selipar..aku ni? Xde di ganti..balik kaki ayam aku T_T

Nasib baik pergi sekolah kul 5..sekarang kul 2.30..sempat aku nak pergi bandar cari selipar 'Japan'..x pon cari jenama lain kecuali Crocs sebab aku x minat Crocs..hu3


Aku rindukan selipar aku..hu3 T__T

K lah..sampai sini dulu..nak g bandar cari selipar baru..bye²

Thanks for reading
Assalamualaikum :)

10 comments:

  1. Selipar jamban pun orang nk kebas gak kn? Huhu :P

    ReplyDelete
  2. takpe2..sabo ek..nant ade la ganjaran lain tue..btw..ati2 ye g trip tue..rajin sgguh bwk homework skali..bgus2.. :)

    ReplyDelete
  3. pakai crocs la best.. crocs pon ade pattern selipar Japan gak.. selipar jamban pon ade.. hak3..

    ReplyDelete
  4. [acaPAWN7]
    tu lah..aku pon pelik..hahaha

    ReplyDelete
  5. [nuraitul]
    homework? buat sikit je..penat..hu3

    ReplyDelete
  6. alahai kesiannya. itulah dugaan orang yang selalu ke masjid. insyaALLAH ALLAH Maha Melihat.

    ReplyDelete
  7. Scam companies are out there, but if I want to help somebody who needs $10,
    000, and you should ensure that you receive no more harassing phone calls.
    There is just one repayment when it comes to saving money is
    to pay the highest interest rates off first. Does a debt consolidation company.



    Also visit my weblog: my link

    ReplyDelete
  8. Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging
    for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone the content!


    Here is my blog post ... Go Go Pillow Revie (Ow.Ly)

    ReplyDelete