Pages

Tuesday, October 5, 2010

Result TRIAL SPM

Assalamualaikum :)

TRIAL SPM dah lepas..kini tinggal sebulan lebih untuk SPM..semakin nak SPM ni aku x tahu lah kenapa semakin agak malas..aku dah semangat tapi malas jugak..banyak kerja x jadi..cikgu plak bagi tekanan kuat sangat..ada yang pening kepala, sakit kepala, rasa nak muntah² pon ada..macam² masalah..kat sini nak kongsi result TRIAL SPM aku..

Bahasa Melayu - 74% B+
Bahasa Inggeris - 64% C+
Pendidikan Islam - 76% A-
Sejarah - 55% C
Mathematics - 82% A
Additional Mathematics - 50% C
Lukisan Kejuruteraan - 74% B+
Physics - 41% D
Chemistry - 32% E
Tasawwur Islam - 80% A

Aku masih masalah dengan Physics, Chemistry dengan Sejarah..Add Math alhamdulillah dah meningkat naik ke C kalau tidak asyik gagal je..markah berbelas² je..hu3

Musim lepas TRIAL SPM ni memang banyak set soalan dari negeri lain..memang banyak..x larat nak buat..x sempat pon..setakat ni dulu..hanya nak kongsi result je..bukan nak berbangga²..sebab ada akak² & abang² kesayangan aku kat Twitter tu mungkin nak tengok result aku ni..kan?he3

Jadual SPM dah lama keluar..sape² yang nak download, boleh download kat link kat bawah ni..aku ambil pon dari website kementerian..boleh buat panduan..

[Mediafire]

Thanks for reading
Assalamualaikum :)

9 comments:

  1. ok la tu. cuma tang chemistry tu tak berkenan sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. [Hasrol Nizam]
    aku pon x berkenan..hak3

    ReplyDelete
  3. Baru trial..biasanya bila dah SPM betul, result mesti 2 atau 3 kali ganda lagi bagus dari trial..hehe, amin~

    ReplyDelete
  4. uwaaaaaa!! ko lagi pandai dik..
    akak jugak bebal sikit.. :P
    time trial cantik je..
    sekali spm teruk giler yg tak berubah math je..
    T_T paling ketara berubah.. bm.. trial dpt A1 kot!
    spm dpt 5C je.. T_T

    ReplyDelete
  5. alaaa lek ar. trial je tuu.
    dulu org trial siap Bio, Chem sume fail. tp skrg tgh ambik Masters in Science.
    you can do it! Chaiyooo!

    p/s: jgn btau cikgu tau org ckp camni. hehe

    ReplyDelete
  6. tahniah addmath tu mmg peningkatan yg amat baek since asyik gagalje dlu kan? tahniah adik syg!

    chem boley lg tu, dun push ur self too hard, tpkne smart! kakak dlu trial 5a je. yg btol dpt 7a3b,oke la pngkatan kan. haha.
    adik boley punya lah. lgpon salu je study akk tgk. insyaAllah. usaha,doa dan tawakal.

    ps= org lelaki ni kalau btol2 fokus belajar,mestiboley score, tak mcm org pmpuan. jd hargai kelebihan itu ye syg?

    all the best adik!

    ReplyDelete