Pages

Sunday, November 14, 2010

7 Hari Lagi Menunggu SPM

Hello :D


Sape yang tahu, ni bukan kucing aku.. Tapi macam kucing aku.. Faham x?hak3.. Ni kucing rumah sebelah.. Dia kalau nak makan selalu datang rumah aku.. Banyak makan kot..hak3.. Dulu dia mengandung bunting, pastu tengok perut dia dah langsing kempis.. Mesti dia simpan anak dia kat rumah tuan dia.. Dah lama, malam tadi dia bawak anak dia datang sini.. Tapi sekor je.. Yang lain mungkin dah mati.. Kesian sebab malam tadi hujan, sejuk.. Aku bagi la tempat tidur.. Aku rasa happy gile.. Setiap setengah jam aku tengok..hu3


Ni gambar pagi2 Ahad.. Dia dah selesa dengan tempat baru diorang kot..

Kembali kepada tajuk..




Start esok, ada lagi 7 hari.. Kepada pelajar2 Form5, minggu ni boleh la study last minit.. Bak kata pepatah, "study hard, study smart".. Aku rasa x perlu sangat banyak membaca buku rujukan.. Study kertas2 soalan je.. Semua kertas soalan Trial setiap negeri ada.. Download je..hu3..

Malam tadi terfikir.. Rasa kejap je dah nak SPM.. Rasa takut ada, gementar ada.. Macam2 ada.. Bila dah habis SPM, dah x jumpa semua kawan sekelas.. Rasa rindu, rasa sedih.. Bila fikir lepas SPM, lagi la jauh difikirkan.. Sampai ke mana2 entah.. Setakat ni, masa depan aku x fikir sangat.. Tapi tu lah.. Banyak sangat perasaan.. Kawan2 yang selalu cari masalah dengan aku, lantak dia lah.. Sape suruh cari pasal dengan aku T_T

Minggu ni nak kumpul semua mood study!

Thanks for reading :)

7 comments:

  1. hahahahha semoga berjaya dik!
    study last2 minit memg best..
    dulu buat camnie la.. amik soalan2 spm lepas2..
    buat... hahahhaha x payah baca buku.. pemalas giler T_T

    ReplyDelete
  2. [yashygsempoi]
    hahaha..tu baru namanya study smart!hak3

    ReplyDelete
  3. goodluck dik! buat yang terbaik. n selamat hari raya gak :)

    ReplyDelete