Pages

Tuesday, August 17, 2010

Trial SPM Negeri Perak Bermula

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :)

Isnin lepas dah start Trial SPM bagi negeri Perak..hari Isnin tu matapelajaran Lukisan Kejuruteraan..meja aku dok belakang dalam dewan tu..Isnin tu xde orang keliling aku..ade pon jauh sikit..selang 4 meja camtu..tenang aku jawab kertas LK tu..tapi satu soalan x buat sebab aku x habis belajar..hu3

Trial SPM dah bermula, mood bertweet pon dah kurang..tweet dah 8k..wuhuhu..lepas exam ni aku akan aktif balik bertweet :)

(Klik gambar untuk besarkan untuk tengok)

(Klik gambar untuk besarkan untuk tengok)

Aku akan buat yang termampu :)

Semenjak hari Isnin lepas, aku asyik sakit & pening kepala..tahun lepas aku banyak x pergi sekolah sebab sakit kepala..tahun lepas jugak aku jadi wanted cikgu disiplin..kah3..pergi hospital doktor bagi ubat sodomigraine..kalau pergi klinik doktor bagi paracetamol je..bulan puasa ni dah sakit kepala macam mana nak makan ubat..alhamdulillah reda sendiri :)


Thanks for reading 
Sekian terima kasih
Doakan aku ye :)

8 comments:

  1. good luck ! eyhh , cikgu awak ada bagi soalan target umtuk essay english tak ? share-share lahh , hee , thx a lot ! (;

    ReplyDelete
  2. very d adik2 aku neh.hahahaha! gud luck ye!do ur best ;)

    ReplyDelete
  3. dah terlewat ke nk ucap selamat berjaya?

    jgn lupa cari soklan2 spot

    ReplyDelete
  4. [nyetok]
    belum lagi..hu3
    soalan2 spot dah ade :)

    ReplyDelete